В Україні відбулися дострокові парламентські вибори. Згідно з результатами це ЦВК до Верховної Ради проходять 5 партій. Президентська партія "Слуга народу" отримала беззаперечну підтримку українців і зараз здатна сама сформувати коаліцію у новій Раді. Відразу після виборів Володимир Зеленський заявив що оновлений парламент почне роботу у день незалежності України — 24 серпня.

Однак лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков зазначив, що запуск оновленої ради можуть перенести. Про це пише POLITEKA.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Оптимістичним є варіант, як пропонував президент – 24 серпня. Але подивимося, як будуть розгортатися події. Якась остаточна дата не буде визначена, робоча група почне підготовку першого засідання після оголошення результатів виборів народних депутатів", – зазначив він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У зв’язку з цим, стверджує Разумков, перше засідання Верховної Ради може відбутися навіть спочатку вересня. Також Разумков розповів, що у новій Верховній Раді депутати нестимуть відповідальність за корупцію та не матимуть можливість голосувати один за одного.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одещини: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський вперше зняв маску президента заради сина, таким його знає тільки перша леді: трепетне відео.