Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив про свої очікування від Європи на порушення прав людини в Росії після вчорашніх масових арештів в Москві. Про це український міністр написав у своєму Twitter.

"Деякі європейські політики аргументували повернення РФ до ПАРЄ турботою про російське громадянське суспільство. Дуже хочеться почути їх думку після вчорашніх масових арештів у Москві, коли більшу частину представників цього громадянського суспільства кинули за грати", - зазначив Клімкін.

Слід відзначити, що прес-секретар зовнішньополітичної служби ЄС Майя Косьянчич заявила, що затримання більше тисячі учасників неузгодженої акції протесту в Москві є порушенням прав на свободу вираження думки, асоціацій і зборів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"З кожним роком на протестах у Москві затримують все більше. Страшна російська реальність і арифметика.У Маркса Європою крокував добре відомий привид. Чим це закінчилось, всім теж відомо. Не впевнений, що привид свободи крокує Росією з легкої ноги, але у Кремлі його кроки точно чують", - додав Клімкін.

Як відомо, учасників акції жорстоко розганяли правоохоронці, провівши масові затримання – в загальній складності понад 1300 осіб, серед яких і організатори: Іван Жданов, Дмитро Гудков, Юлія Галямина, Ілля Яшин.
Нагадаємо, пекельний мітинг у Москві: чи піднімуться росіяни на Майдан.
Як повідомляв портал "Знай.uа", вибухи, ОМОН, крики й стони: на мітингу в Москві росіян б'ють і принижують, коїться пекло.
Також "Знай.uа" писав, що йому кінець: "Путіна час міняти", - Дудь закликав росіян виходити на вулиці.