На минулих вихідних Президент України Володимир Зеленський порадував українців тим, як він проводить свої вихідні. Спочатку, він прилетів економ-класом в Одесу, де відвідав зйомки "Ліги сміху", потім здивував своєю присутністю з Богданом на одному з пляжів Одеси, а вишенькою на торті став футбольний матч за Суперкубок України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем", який гарант також відвідав.

Володимир Зеленський і Андрій Богдан
Володимир Зеленський і Андрій Богдан

Однак, поки президент відпочивав у компанії простих українців, ексгарант Петро Порошенко пішов у церкву у річницю Хрещення Русі і спровокував появу чергових фотожаб і приколів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це не міг не написати український юрист і блогер Михайло Шнайдер. На своїй сторінці в соціальній мережі Facebook він опублікував фото Порошенка, який став на коліна і склав руки в молитовній позі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Фото дня" - написав Шнайдер.

У коментарях моментально стали відзначатися українці:

"Клянусь, не знав, що Свинарчуки крадуть", "Не допоможе", "Цікаво,що він просить?", "Не вийде замолити гріхи, як не старайся. Пришиблений вигляд у пороха. Напевно, бачить бумеранг, який його наздоганяє", "Ну, не клоун?", "Гріхи замолює", "Він пірнати зібрався, на людину, що молиться не схоже", "Фото мені нагадало бобра, Погляд заляканий, не чекає добра"

"Якщо не помиляюся, Іуда повісився, гріха не витримавши.", "Клоун", "А очі порожні", "Відпусти мені Батюшка гріхи, у мене їх дуже багато!", "Що це було?", "Він ще не поїхав?", "Грошам він молиться, а не Богу."