Команда президента України Володимира Зеленського готує пакет законопроектів. Вони повинні реформувати багато сфер управління держави, в тому числі і СБУ. Про це в інтерв'ю розповів секретар РНБО Олександр Данилюк.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"СБУ має стати потужною, але в одній ключовій сфері - контррозвідці. Також з відомства приберуть додаткові функції, не властиві СБУ, зокрема економічну сферу та боротьбу з корупцією ", - сказав політик.

Данилюк підкреслив, що ці дії активно підтримуються міжнародними партнерами і безпосередньо самим президентом Зеленським.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Зараз я створив групу, яка над ними (законопроектами) працює і ми рухаємося дуже швидко. Я знаю про те, що у нас вже є закон, але чомусь він не був прийнятий нашими партнерами, зокрема з НАТО. Бо ці закони залишають роботу СБУ незмінною. Такі закони нам не потрібні", - сказав Данилюк.

Політик додав, що до створення даних законопроектів обов'язково повинні бути залучені представники СБУ, українські і західні партнери.

Нагадаємо, на Харківщині накрили мерзенну схему, розпил - на мільйони.

Як повідомляв Знай. ua, журналісти витягли все "скелети з шафи" Смешко.

Також Знай. ua писав, що екіпаж почав істерично відхрещуватися - "Це незаконно".