У партії діючого президента України Володимира Зеленського прокоментували можливі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. Відповідну заяву зробив кандидат у народні депутати від президентської партії Максим Бужанський в інтерв'ю виданню Країна.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми весь час втрачаємо ініціативу, що дуже влаштовує політичних росіян. Ми програємо саме з-за цього. Якщо згадати інтеграцію Чечні до складу РФ після війни на початку 2000-их, то там вирішили питання не війною. Росія зробила ставку на місцевих політиків і руками цих людей "притягнула" Чечню назад. Невже всі думають, що якщо завтра підпишуть папірець, то все закінчиться? Ні, такого не буває", — пояснив він.

Бужанський додав, що владі необхідно мати своїх місцевих лідерів на Донбасі, які будуть впливовими.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Нам потрібні там свої представники, тому що на даний момент, ми там не авторитетні. Розмовляти з Путіним потрібно, але якщо б у нас там було більше впливу серед населення, то ми могли вести переговори з більш сильних позицій", - вважає майбутній нардеп.

При цьому Бужанський переконаний, що Україна "може запропонувати їм раціональний діалог".

"Пояснити, що вони і ми виявилися зовсім не там, де хотіли опинитися. Хтось має ці меседжі донести. Питання не в тому, щоб знайти людину, яка зможе вести діалог, а в тому, що потрібно визнати і визнати: за п'ять років ніхто діалогами взагалі не займався. За весь цей час були гасла, які до реальним процесам не мають ніякого відношення. Зараз потрібно побудувати конструкцію, а потім у цю конструкцію вбудувати групу людей, які будуть займатися переговорами", — сказав Бужанський.

Нагадаємо, Зеленський відірвався в Одесі без першої леді.

Як повідомляв Знай. ua, у команді Зеленського викрили таємниці ВСУ, прихований потенціал героїв вражає.

Також Знай. ua писав, що Зеленський вирішив навчити "слуг народу" керувати країною.