Партія "Слуга народу" відповідально ставиться до своїх нових членів.

Так, разом із Київською школою економіки, було вирішено провести тижневий експрес-курс для майбутніх членів Верховної ради від партії «Слуга народу».

Цей курс розпочав свою роботу від сьогодні, 29 липня. Заняття будуть проходити від 8:30 до 21:30. Цілями курсу є надання необхідного рівня знань про сучасний стан, проблеми та перспективи різних галузей економіки та соціального життя країни, розуміння бюджетного процесу, вміння будувати політичні стратегії перетворень і створювати законопроекти. Проживатимуть депутати у готельному комплексі "Ріксос".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У соціальних мережах жваво обговорюють та коментують цю новину.

Кирило Молчанов пише: "Подивився прайс готелю «Ріксос-Прикарпаття», де оселилися слуги народу. Найдешевший номер – 3500 гривень добу (можна було в Трускавці щось і простіше знайти, а ще краще залишитися в Києві). Не здивуюся, що першим законопроектом у новій ВР буде аж ніяк не горезвісна депутатська недоторканність, а насамперед – підняти зарплату собі коханим. Слуги народу повинні жити на широку ногу!".

Андрій Лаврусь дещо іншої думки: "Даремно насміхаєтеся над нардепами, які зараз навчаються у Трускавці. Часу мало, а обсяг роботи і головне – відповідальність перед Україною надвисока. Парламент – це відображення суспільства. Згадую часи 2010 року. Тоді нас, ще потенційних кандидатів в місцеві ради, партія «Фронт змін» у рамках внутрішньої програми «Школа влади» спільно з Інститутом політичної освіти вчили, як бути ефективними, відповідальними і сучасними. Надалі тренінги стали системними вже для депутатів. Отримані знання були дійсно ефективними інструментами, а отже, корисними для реалізації питань громади. У народі кажуть: вік живи – вік учись. Нардепи нехай вчаться. І суспільству теж не завадить".

"Тренінги – це не панацея. Але комусь вони допомагають зрозуміти багато чого про себе, когось спонукають вчитися далі, а кого-то, звичайно, не вилікують. Принаймні спроба почати навчання майбутніх правників – тих, хто найближчим часом буде відігравати певну роль на політичній арені країни. Тому нехай вчаться. Ну і паралельні ніштяки: перезнайомляться між собою, не бідний Трускавець запрацює ще більше грошей, обслуговуючий персонал побачить слуг народу поблизу, тренери і бізнес-школа запишуть собі в кейси цікавий досвід, журналісти зможуть відписати важливі матеріали і теж зблизька подивитися на те, яким буде парламент", – написала Зоя Казанжи.

Коментує Вахтанг Кіпіані.: "Я за те, щоб "зелені" депутати навчалися, читали, слухали не тільки прибитого москвомовного младорегионала Разумкова, але дійсно розумних людей. Тому що ці кілька молодих людей на найближчі роки і є владою, державою Україна. Не тільки вони, але вони зокрема. І у них є інструмент у вигляді голосу в Раді – зламати все зроблене чи не зламати, а часом зробити те, що, на жаль, не було зроблено попередньою владою. Якщо у них вийде зрозуміти відповідальність за країну і подарований зверху мандат, то «будуть з них люди». А якщо не вийде, то я їм не заздрю".

Нагадаємо, що Богуцька провела паралель між Порошенком і Зеленським

Як повідомляв портал Знай.uа, закарпатський "Слуга Народу" обурився перемозі Балоги

Також портал Знай.uа писав, що Разумков зазначив, що в небезпеці діти, пенсіонери та інші громадяни