Стало відомо, що в понеділок, 29 липня, у Трускавці українські ЗМІ помітили яскравих представників майбутньої політичної еліти України. А саме Ірину Аллахвердієву . Про це в мережі розповіла журналіст Ганна Стешенко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також варто відзначити, що на даний момент в Трускавці майбутні депутати політичної партії "Слуга народу" проходять навчальний інтенсив.

"Знайомтеся, майбутній депутат Ради від партії "Слуга народу" - Аллахвердієва Ірина Валеріївна. Жінка яскрава. На тренінг для депутатів від Зе в Трускавець вона приїхала в сарафані Versace останньої колекції. Таке ж плаття-сорочка, з аналогічним помітним іменним принтом можна було купити за 430 євро. А сьогодні взагалі задешево - за 258 євро. Нічого особистого, тим більше претензій, як майбутнього депутата. Ірина працювала в страховій компанії, тому явно собі це може дозволити. Я про інше. Непереможну любов наших народних обранців до брендів та лого", - повідомила українська журналістка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

З її слів випливає, що майбутня нардеп "Слуги народу" може перевершити навіть дружину генпрокурора, яка не раз з'являлася на людях в дорогих нарядах.

"P. S. В новій Раді у Ірини Луценко "в лабутенах" буде конкуренція", - написала вона.

Нагадаємо, що Олександр Данилюк пропонує зменшити кількість міністерств.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомо, які скандальні нардепи "пролетіли" на парламентських виборах.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський вирішив навчити "слуг народу" керувати країною.