Юрист і блогер Михайло Шнайдер показав прекрасний результат успішного управління державою, взявши за приклад прем'єр-міністра Вірменії. Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook Михайло Шнайдер.

"Це Нікол Пашинян. Кілька місяців тому, Пашинян став прем'єр-міністром Вірменії", - пише Михайло Шнайдер.

Нікол Пашинян

Також блогер додає перелік всього, що за короткий термін встиг зробити лідер:
- Провів чистку серед чиновників колишнього Уряду.
- Звільнив практично всіх корумпованих мерів і губернаторів.
- Організував бойкот великих мереж супермаркетів, що належать олігархам, змусивши їх знизити ціни на продукти.
- Змінив керівництво касаційного суду Вірменії.
- Змінив керівництво слідчого комітету Вірменії.
- Змінив керівництво прикордонних військ, генштабу та сухопутних військ.
- Домігся порушення більше 70-ти кримінальних справ проти голів сільських громад, за зловживання посадовими повноваженнями.
- Знизив ціни на електроенергію для малозабезпечених сімей.
- Знизив ціну на газ для населення на 20%.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Пашинян показав просто фантастичні результати, за дуже короткий термін. У чому ж полягає секрет його успіху? Відповідь на це запитання, гранично проста - він щиро любить свою державу і старанно працює на благо Вірменського Народу. А тепер я хочу запитати саме у вас Друзі. Як ви вважаєте, чи вдасться Володимиру Олександровичу, повторити успіх Вірменського Колеги?", - цікавиться блогер.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шнайдера дуже цікавить, чи зможе президент Володимир Зеленський повторити успіх на благо українського народу.

Українці активно коментують допис у мережі: "Возбудить"- зможуть, а "удовлетворить"- ні, Звичайно все в нього вийде він молодець.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов здивований ініціативою президента України Володимира Зеленського про люстрацію.