Прем'єр-міністр України і голова партії "Українська стратегія" Володимир Гройсман заявив, що екс-президент Петро Порошенко не зробив для себе висновків "з того всього, що сталося останнім часом", а також не зрозумів, чому Гройсман не пішов з ним на парламентські вибори.

Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Насправді є велика різниця між правдою та брехнею, служінням державі і людям та створенням схем власного збагачення, демократією та узурпацією влади, гонитвою за грошима та моральними цінностями. Мені шкода, що великою надією і підтримкою людей він пожертвував заради своїх приватних інтересів", - висловився Гройсман.

Також він додав, що не зміг, враховуючи підходи Порошенко, реалізувати все те, що мав намір зробити. "І саме тому нам не по дорозі", - підсумував Гройсман.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Прочитав інтерв‘ю Петра Олексійовича для «Української правди». Схоже, він так і не зробив для себе висновків з того...

Geplaatst door Volodymyr Groysman op Dinsdag 30 juli 2019

Варто відзначити, що українці обурилися словами голови парламенту і зазначили, що нещодавно саме Порошенко привів Гройсмана до влади. Коментарі під постом прем'єра буквально розриваються від негативу на його адресу:

Нагадаємо, Михайло Шнайдер показав майбутнє Петра Порошенка і Володимира Гройсмана.

Як повідомляв портал Знай.uа, Петра Порошенка звинуватив у брехні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Також портал Знай.uа писав, що Андрію Богдану пропонували хабар "смотрящі" Віталія Кличка.