Український бізнесмен та журналіст Андрій Пальчевський дав пораду президенту Володимиру Зеленському. Він сказав, що Зеленському не варто боятися смерті.

Про це він заявив у програмі "Большой вечер" на телеканалі NewsOne.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, Пальчевський розповів про випадок, коли одна із фанаток Володимира Зеленського написала йому листа. У ньому вона переживає про те, що президента можуть вбити.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Мені написала одна з фанаток Зеленського: боїться, що його вб'ють. Хочу сказати, Володимире Олександровичу, не бійтеся, поки народ з вами. А померти за батьківщину - це входить в професію політика", - сказав Пальчевський.

Також Пальчевський зазначив, що олігархи мусять боятися Зеленського. Саме таким президентом він і хотів бути.

"Але якщо не буде страху з боку олігархів - значить він не зовсім той президент, яким збирався бути", - додав він.

Зазначимо, що початку квітня кандидати в президенти Володимир Зеленський і Петро Порошенко здали "переддебатні" аналізи. Порошенко це зробив в медпункті НСК "Олімпійський", а Зеленський здав кров в клініці "Євролаб", власником якої є Андрій Пальчевський. Після цього почали говорити, що аналізи Зеленського не можуть бути достовірними, тому що власник лабораторії - друг шоумена.

Однак за словами Пальчевського, з Зеленським він зустрічався всього три рази в житті. І дійсно, реальних доказів, що Пальчевський – більше, ніж знайомий Зеленського, практично немає

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також Знай.uа" писав, Пальчевський з гумором пояснив прорив Зеленського на виборах: "Літо, к*зли пролетіли".