У Трускавці повним ходом йде навчання новообраних народних депутатів від партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Їм потрібно за тиждень пройти своєрідний "курс молодого бійця", щоб уже восени приступити до виконання своїх законодавчих обов'язків. У "слуг народу" насичений розклад. Вони постійно навчаються та слухають лекції від різних спікерів.

Так, перед майбутніми депутатами виступив головний політтехнолог партії "Слуга народу" Микита Потураєв. Він звернувся до слухачів з емоційною промовою, пише Страна.ua.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що модератор представив Потураєва майбутнім депутатам, як "представника ідеологічної групи". Сам політтехнолог партії розповів, що його першим клієнтом була Юліє Тимошенко. Також він пояснив, чому всі присутні опинилися саме в цьому місці.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Ви тут опинилися тому, що виборець шукав людей політичної партії "Слуга народу". І йому було все одно, яке прізвище буде вказана в цьому рядку. Ці вибори виграв Володимир Олександрович Зеленський. Вам про це вже говорили, і я хочу звернути на це ще раз вашу увагу: всі ви, і я в тому числі, людина, яка займається політтехнологіями з 1996 року, а багато з вас, в цей час, ще в дитячий садок ходили... Всі ви - політично ніхто", - заявив Потураєв.

Також політтехнолог сказав, що хоче, аби народні обранці від "Слуги народу" стали партією, тому зараз вони нею не є.

"Що таке партія? Це з англійської означає "частина". Частина суспільства. Ви ще не партія, але вам треба нею стати. Вам потрібно стати політичними суб'єктами. Це ваше завдання на цей тиждень. Ми хочемо рівному цього. Я знаю, і повірте, всі знають. Про це всі знають. Про це знає Дмитро, про це знає Олександр, про це знаю я", - додав політтехнолог.

Така промова викликала неоднозначну реакцію серед майбутніх народних депутатів. За інформацією видання, деякі слухачі відразу почали цікавитися, хто такий Потураєв, деякі відчули себе ображеними.

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як працюватиме "цифровий скачок".