Засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький, який зайняв пост радника президента України і знаходиться під 18 номерів в списку партії президента "Слуга народу" заявив, що за результатами аудиту закупівель ліків в Україні в. о. голови Моз Уляну Супрун можуть притягнути до кримінальної відповідальності.

Про це стало відомо завдяки повідомленням радника в Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Михайло Радуцький
Михайло Радуцький

"МОЗ України не проводить закупівлі ліків вже четвертий рік. Більше того, наприкінці минулого року було створено агентство — ДП Медичні закупівлі України. Воно відповідатиме за централізовані закупівлі ліків та медичних виробів за державний рахунок і вже поступово перебирає на себе цей процес. Це важко не помітити, якщо хоча б мінімально досліджувати тему. Небагато залишилося до повного аудиту діяльності міністерства та закупівель, які на думку пані Уляни, є "прозорими".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Уляна Супрун
Уляна Супрун

"Весна прийде, будемо садити" – відомий меседж. Проте знавці кажуть, що восени теж можна садити", — написав Радуцький.

Перед цим Радуцький заявив, що існують особливості лікування "у представників різних рас". У керівниці Міністерства охорони здоров'я Уляни Супрун ці слова викликали здивування.

"Ми вже нагадували народному депутатові Ользі Богомолець, що не буває ніяких "імунних потреб нації", а хвороби не знають національних або територіальних меж. Тому жителі будь-якої країни світу можуть заразитися тим самим вірусом кору, поліомієліту або збудником дифтерії", — вона написала у Facebook.

Нагадаємо, Супрун закотила істерику через нового главу МОЗ: у Раді спалахнув гучний "расовий скандал".

Як повідомляв Знай.uа невиліковна хвороба скалічила життя Біллі Айліш: кумир підлітків боїться вийти на вулицю.

Знай.uа писав, Зеленський змінить життя українців одним законом: що таке "префектури", і чого нам чекати вже зовсім скоро.