Український президент Володимир Зеленський увів до Національної ради з питань антикорупційної політики главу Податкової служби Сергія Верленова та секретаря Ради національної безпеки та оборони Олександра Данилюка.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цю інформацію було оприлюднено на офіційному сайті Президента України.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"1. На часткову зміну статті 3 Указу Президента України від 25 червня 2019 року № 453 «Питання Національної ради з питань антикорупційної політики» (зі змінами, внесеними Указом від 16 липня 2019 року № 523) увести до персонального складу Національної ради з питань антикорупційної політики таких осіб: ВЕРЛАНОВ Сергій Олексійович — Голова Державної податкової служби України; ДАНИЛЮК Олександр Олександрович — Секретар Ради національної безпеки і оборони України. 2. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування. Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ 31 липня 2019 року". йдеться у повідомленні

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пальчевський порадив Зеленському "таємного душителя": "Хто наступний? Він ще булавою не награвся".

Також Знай.uа" писав, Зеленський підписав важливий указ про доступ до держпослуг: як працюватиме "цифровий скачок".