Україні необхідний новий глава антикорупційного комітету. Прикладом такої людини може бути колишня очільниця антикорупційного департаменту Румунії Лаура Ковеші.

Про це заявив відомий український блогер Михайло Шнайдер на особистій сторінці у соціальній мережі Facеbook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вона просто дивовижна жінка. Лаура садила по одному корупціонеру в день, відкрила тисячі кримінальних справ, де фігурували міністри, десятки мерів, сотні суддів, митників і поліцейських. Завдяки її роботі, 90% обвинувачених у корупції отримали РЕАЛЬНЕ кримінальне покарання, конфісковано майна на 150 мільйонів євро", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Шнайдер також додав, що вона змогла запроторити за ґрати корупціонерів серед найвищих чиновників. Так, у в'язниці опинилися колишній прем'єр-міністр Румунії та брат колишнього президента країни.

"Вона отримувала зарплату 3200 євро в місяць, і жила у 2-х кімнатній квартирі яку купила в іпотеку. Скромна і чесна жінка. Приклад самовідданості й любові до своєї держави. Без перебільшення, справжній герой. І я щиро сподіваюся, що найближчим часом у нас з'явиться такий же принциповий і непідкупний борець з Корупцією. Адже така людина, нині, необхідна Україні як повітря..." - резюмував блогер.

Зараз Лаура Ковеші виконавчий прокурор румунського Національного антикорупційного Директорату. При призначенні на посаду 2006 року, Лаура стала першою жінкою та наймолодшим Генеральним прокурором за всю історію Румунії. Вона також є єдиним державним службовцем, який займає посаду генерального прокурора протягом усього терміну його дії. Під час її перебування на посаді глави НАД суттєво зросла довіра громадськості до цієї установи, як у Румунії, так і в ЄС.

Нагадаємо, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії: вище тільки Путін.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".