Донька прес-секретаря РФ Єлизавета Пєскова знову оскандалилася неодозначным висловлюванням. Днями вона поділилася емоційною публікацією, у якій обурилася масштабним пожежам, що охопили Сибір. Передає "Politeka".

"Коли в Парижі загорівся Нотр-Дам, тільки ледачий не виклав фото себе на тлі "міста вогнів" або ж просто пост з вигуками і співчуттями. Коли в найбільшій за площею країні світу загорівся ліс – знадобилося кілька тижнів для того, щоб громадськість звернула на це увагу", — поскаржилася Пєскова.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Донька чиновника з найближчого оточення Путіна заявила, що не розуміє, як російська влада може не звертати увагу на катастрофу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"По-моєму, будь-якій нормальній людині ясно, що якщо горить – треба зробити хоч якісь заходи, а не витрачати час на марні міркування і тривалі узгодження. Навіщо тоді пропонувати Греції допомогу в гасінні пожеж? А, ну так, в Росії ж всього досить, половину і спалити можна", — підкреслила Пєскова.

Нагадаємо, Ліза Пєскова приголомшила скандальними думками про гомосексуальність.

Як повідомляв портал Знай.uа, донька кремлівського пропагандиста Пєскова затесалася в Європарламент.

Також портал Знай.ua писав, пожежі в Сибіру розлютували Собчак, Слєпакова і Галкіна.