Глава президентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що президентська партія висуватиме його кандидатуру на пост спікера Верховної Ради.

Про це заявив сам Разумков у Трускавці, де зараз проходить навчання майбутніх народних депутатів партії "Слуга народу".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На сьогоднішній день партія буде пропонувати мене в якості кандидатури на пост спікера Верховної Ради", - сказав він.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Глава партії також додав, що "Слуга народу" запропонує на пост першого заступника голови Верховної Ради представника президента у парламенті Руслана Стефанчука.

"Ми озвучили наші кадрові позиції за посадами, які буде пропонувати партія "Слуга народу" в майбутній Верховній Раді. Були кадрові пропозиції по президії, по главам комітетів і їх керівництву", - сказав Разумков.

Раніше лідер "Слуги народу" заявляв, що нардепи повинні поводитися відповідно у Верховній Раді, а не бути схожими на дітей. Разумков зауважив, що це ненормально, коли спікер парламенту змушений кликати депутатів на засідання.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Зазначимо, що партія "Слуга народу" отримала беззаперечне лідерство на дострокових парламентських виборах і здатна самостійно сформувати більшість. Сам же Разумков додав, що знає кожного депутата від партії особисто.

"Усіх знаю поіменно, особисто з кожним спілкувався. Під час передвиборної кампанії я проїхав 15 регіонів і вивчив, які в кого були проблеми в округах", - підкреслив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, що Зеленський блискавично відреагував на скандальний напад: "Дуже жорстоко покарати".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленський показав ідеальний ранок: "Президент здорової людини".