Стало відомо, що у суботу, 3 серпня, президент України Володимир Зеленський прибув до Трускавця, де закінчують своє навчання майбутні депутати партії "Слуга народу". Їм потрібно за тиждень пройти своєрідний "курс молодого бійця", щоб вже восени приступити до виконання своїх законодавчих обов'язків.

Про цю подію також вирішила поділитися скандальна блогер і кандидат у депутати від "Слуги народу" Ліза Богуцька на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тільки що до нас в Трускавець приїжджав Президент. Ви це побачите по купі селфі нашіх депутатів. Я не зробила.Було багато бажаючих. Я думаю, що ще встигну сфотографуватись с Зеленським. Головне ж не те, щоб постояти поряд, хоча це теж подія. Головне - це сінергія", - написала Богуцька.

Також вона розповіла, що дуже рада опинитися саме в цій команді і сподівається, що їм вистачить сил побудувати Нову Україну.

"З кожним днем я все більш впевнююсь, що знаходжусь в чудовій команді. І кожен день все більш розумію, що саме від нас залежить, чи вистачить нам сил і наснаги зламати систему і почати будувати Новітню Україну", - поділилася блогер.

Нагадаємо, що "Слуги народу" в Трускавці залишилися навіть без власного взуття.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський прибув до Трускавця і влаштував слугам народу жорсткий "тренінг".

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський їде на вихідні: що він запланував - точно не відомо.