Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський, який на вихідні подався в Трускавець, де майбутні депутати партії "Слуга народу" проходять навчання, спростував чутки щодо користування послугами американських лобістів. Про це президент розповів під час спілкування з журналістами.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я ніколи ніким не користувався. Мені не потрібно лобі. Ви знаєте прекрасно, яка до мене довіра у людей… Я ніколи не зустрічався ні з одним лобістом, ні з одним посередником, нікого про це не просив", - заявив Зеленський.

До того ж, відповідаючи на уточнююче запитання українських журналістів, Зеленський наголосив, що "нікому жодної копійки не платив".

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський запропонував скасувати візи для іноземців, які часто отримують медичні послуги в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський поскаржився, що його мама дуже скучила за улюбленим сином.

Також портал Знай.ua писав, що путінські ЗМІ вирішили прокоментувати приїзд чинного президента України Володимира Зеленського в Трускавець на навчання майбутніх народних депутатів від його партії "Слуга народу".