Американський лідер Дональд Трамп повідомив про безліч убитих відвідувачів торгового центру в Техасі.

Відповідну інформацію президент опублікував у Twitter. Трамп прокоментував інцидент зі стріляниною в одному з торгових центрів міста Ель-Пасо штату Техас.

За словами американського президента, справи "погані", він поінформував про велике число загиблих.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Трампа відбулася розмова про те, що трапилося з генеральним прокурором США Вільямом Барром. Також президент поговорив з губернатором Техасу Греггом Ебботом і запевнив у повній підтримці федерального уряду

Нагадаємо, що під час робочої поїздки у Львівську область 3 серпня, український лідер заявив, коли планується перша офіційна зустріч президента України Володимира Зеленського з його американським колегою Дональдом Трампом.

Як відомо, в Адміністрації президента підтвердили, що президент США Дональд Трамп запросив Володимира Зеленського на офіційний візит у Вашингтон. Трамп запросив його в Білий дім ще після перемоги на президентських виборах запланована на вересень цього року.

Як повідомляв Знай. ua Путін вийшов з "ракетного договору".

Також Знай. ua писав, що Кім Чен Ин влаштував шопінг і миттєво "зібрав" десятки мемів.