Український президент Володимир Зеленський розповів про можливі терміни нової зустрічі у так званому "нормандському форматі" щодо врегулювання на окупованій частині Донбасу.

Цю інформацію повідомив лідер країни під час своєї поїздки в Трускавець Львівської області, інформує "Радіо Свобода".

"Така зустріч на рівні чотирьох представників міністерств закордонних справ країн-учасниць може відбутися у Франції в кінці серпня". йдеться в повідомленні

Близько двох тижнів тому Зеленський уточнював, що очікує після неї проведення зустрічі самих керівників України, Німеччини, Франції і Росії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Заступник голови офісу Президента Вадим Пристайко зазначив, що радники планують побачитись в кінці літа, щоб обговорити реалізацію домовленостей, про які йшлося на попередній зустрічі 12 липня.

За словами Пристайка, серед домовленостей, досягнутих на зустрічі 12 липня, був обмін полоненими протягом місяця, хоча їх точну кількість не було остаточно погоджено.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли зустрінеться з Путіним.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський зібрався на серйозну розмову з Путіним.

Також Знай.ua писав, про що друг України говорив з агресором.