Мер Києва Віталій Кличко раптово покинув територію України. Він вилетів з Києва у неділю, 4 серпня.

Відповідне фото виклала журналістка Ірина Каспарова на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber!

Журналістка також летіла тим же рейсом, що і Кличко. Вона сфотографувалася з ним в салоні літака. Віталій Кличко покинув територію країни близько 8 ранку.

"З чемпіоном світу на борту. Гарний початок відпустки", - написала вона під фото.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Судячи з інформації про польоти київських аеропортів на момент публікації поста Каспаровой, летіти Кличко міг в Анталію (Туреччина) або Таллін (Естонія). Варто зазначити, що до Туреччини нещодавно вилетів колишній президент України Петро Порошенко. Він полетів туди разом зі своєю родиною.

Варто додати, що згідно із заявою мера, він пішов у погоджену з президентом нетривалу відпустку з 5 по 9

Нещодавно глава Офісу президента Андрій Богдан дав брифінг, де розкритикував мера Києва Віталія Кличка. Він стверджує, що міський голова Києва Віталій Кличко не контролює столичну раду. Окрім того, Богдан додав, що йому пропонували хабар за те, щоб "не чіпати" Кличка.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

Через заяву про хабар Віталій Кличко звернувся з заявою до НАБУ. Чинний мер Києва вимагає розслідування справи. Кличко сподівається, що Богдан сприятиме розслідуванню. "Якщо, звісно, керівник Офісу президента України сказав журналістам правду", - додав він.

Нагадаємо, що Кличко показав знання арифметики і все стало на свої місця: не дивно, чому міст розсипається.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав, що Кличка підловили на масштабній схемі: гучний скандал прогримів на всю країну, українці штурмують суди.