Президент України Володимир Зеленський переміг на президентських виборах з рекордним результатом. Він з усіх сил намагається виправдати довіру українців. Вочевидь, люди це помічають. Зараз до Зеленського прикута величезна увага мільйонів людей по всьому світу.

Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що президента України зобразили у гіпсі. В інтернеті можна придбати бюст Зеленського за приблизно 2 тисячі гривень. А цього разу в соцмережі Instagram на фан-сторінці президента з'явилося відео з присвяченою йому піснею.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як виявилося це унікальна відеонарізка присвячена Зеленському і в ній яскраво підкреслено, що саме такого президента, який тримає своє слово і не вистачало українцям.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

На всіх кадрах, під час запису Володимир Зеленський виглядає дуже щасливим, були вилучені моменти зі зйомок "Квартал 95", "Ліга Сміху" різних інтерв'ю і звичайно з його повсякденного життя.

Користувачі мережі активно відреагували на відео й засипали Зеленського компліментами.

Варто зазначити, що за 5 років президентства Петра Порошенка йому не присвячували нічого подібного. Навпаки, наприкінці його терміну на посту глави держави, у мережі почали з'являтися майже образливі ролики про Порошенка.

Нагадаємо, що Зеленський навідався на Львівщину, ідея визріла несподівано: "Готуйте список", - що вигадав слуга народу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського вирішили долю "євроблях", українці затамували подих: "Я за те, щоб...".

Також Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".