Партія "Слуга народу" з ініціативи президента України Володимира Зеленського 4 серпня завершила тренінг в Трускавці. Спікер політсили Євгенія Кравчук на своїй сторінці в Facebook повідомила, що планується запустити нові навчальні програми для народних обранців восени.

За словами Кравчук, в "Слуги народу" планують відкрити спеціальний Офіс для навчання депутатів. Колеги у коментарях емоційно сприйняли цікаву новинку.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Трускавецький інтенсив для депутатів завершено, але show will go on - ми відкриваємо Офіс навчання і розвитку партії і вже плануємо на осінь нові програми", - написала спікер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У пості Кравчук подякувала кожному із команди Київської школи економіки, яка готувала інтенсивний тижневий курс навчання для майбутніх нардепів від партії "Слуга народу".

Нагадаємо, що Зеленський навідався на Львівщину, ідея визріла несподівано: "Готуйте список", - що вигадав слуга народу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського вирішили долю "євроблях", українці затамували подих: "Я за те, щоб...".

Також "Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".