Стало відомо, що ДБР України порушило нову кримінальну справу проти екс-президента України Петра Порошенка. Цього разу політику пригадали поїздку на Мальдіви у січні 2018 року. Цей відпочинок йому обійшовся в півмільйона доларів. Однак, судять його не за це, а за те, що він незаконно перетнув кордон, так ще й з липовими паспортами.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Справа порушена за заявою юриста і колишнього радника Януковича Андрія Портнова. Про ці махінації він повідомив в соціальних мережах.

Тоді все пояснили міркуваннями безпеки, але на даний момент хочуть кваліфікувати як незаконний перетин кордону групою осіб.

Слід підкреслити, що зараз проти Порошенка вже порушено більше десятка кримінальних справ. До того ж, тиждень тому він разом зі своєю родиною виїхав за кордон нібито на тривалий відпочинок.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення начальника Служби безпеки України по Запорізькій області Олександра Хилько.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Європейська солідарність" Порошенка потрапила у свою ж пастку.

Також портал Знай.ua писав, що Шевченківський районний суд Києва зобов'язав Державне бюро розслідувань порушити справу через можливого втручання спікера Верховної Ради Андрія Парубія у виборчий процес на позачергових парламентських виборах.