Екс-прем'єр Криму Анатолій Могильов заявив, що не помітив проросійських настроїв в Криму напередодні анексії Російської Федерацією.

Про свою зрадницьку сліпоту колишній кримський чиновник розповів у відвертому інтерв'ю виданню "Крим.Реалії".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Анатолій Могильов

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Екс-прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов інформує, що "не помітив" посилення проросійських настроїв у Криму напередодні російської анексії півострова навесні 2014 року.

"Була звичайна робоча обстановка. Аксьонов на той момент ніякої сили не мав. Тому про якісь проросійських настроях або рухах... Якщо б вони з'явилися - я б відразу їх припинив. Їх не було взагалі", - стверджує Могильов.

Нагадаємо, шанувальник путінської "недогордості" довів українців до істерики: ну хоч хтось ходить.

Як повідомляв Знай.uа Кікабідзе встав щитом за Україну в битві проти Путіна: "На грузинах у нього зламалася палиця".

Знай.uа писав, 5 років в ярмі окупантів: український Донецьк перетворився на пустелю, серце розривається від одного погляду на фото.