Офіційні представники Сполучених Штатів Америки та України у вівторок, 6 серпня, підписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством оборони України та Агентством з питань пошуку військовополонених та зниклих без вісті Пентагону.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби посольства України в США.

У Посольстві України в США відбулася церемонія підписання Меморандуму про порозуміння між Міністерством оборони України...

Geplaatst door Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США op Maandag 5 augustus 2019

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

США
США

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Меморандум є результатом дворічної роботи посольства України в США спільно з американськими партнерами в підготовці необхідної нормативно-правової бази, яка дозволяє пошук на території України та повернення в США зниклих під час Другої світової війни американських військовослужбовців. Зараз це третій меморандум про взаєморозуміння, укладений між центральними органами виконавчої влади України та міністерством оборони США", - зазначили в посольстві.

Нагадаємо, Європа підготувала росіянам сім кіл пекла: Захід зачинить двері перед окупантами.

Як повідомляв Знай.uа Папа Франциск відхрестився від Путіна: у Ватикані переконалися в брехливості Кремля.

Знай.uа писав, вбивство українця в Африці: спливли моторошні деталі розправи, зарізали через рюкзака.