У вівторок, 6 серпня, президент Володимир Зеленський підписав законопроект №10357, згідно з яким передбачається порядок розрахунку "зеленого тарифу" для всіх домашніх сонячних електростанцій незалежно від розміщення і встановленої потужності.

Про це йдеться на сайті Верховної ради.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цей документ здатний усунути неузгодженості в законі про альтернативні джерела енергії і надає можливість будувати сонячні електростанції (СЕС) як на землі, так і на даху.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, документ встановлює порядок розрахунку "зеленого" тарифу для всіх домашніх сонячних електростанцій незалежно від їх розміщення і потужності.

Нагадаємо, з яких законів новий парламент розпочне роботу.

Як повідомляв портал Знай.uа, львів'янин Денис Дмитрик пропонує в тролейбусі, трамваях і автобусах міста встановити USB для зарядки гаджетів.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський звільнив Олександра Сірського з посади командувача Об'єднаних сил і призначив на неї Володимира Кравченка.