Президент України Володимир Зеленський повідомив, що твердо має намір організувати термінову зустріч з президентом Еммануелем Макроном та канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Про це стало відомо завдяки заяві Володимира Зеленського, яку він зробив в українській столиці, 7 серпня, пише портал "Політека".

Переговори торкнуться дати узгодження зустрічі "нормандської четвірки".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Сьогоднішній перший дзвінок був президенту РФ, другий буде в Туреччину, а також президенту Макрону… Я б також хотів зв'язатися сьогодні, якщо буде час у пані Меркель, і домовитися про термінову зустріч, щоб ми більше не говорили один одному, що в цьому році повинна бути зустріч "нормандського формату". Скільки ще людей має загинути в цьому році? Тому я хочу, щоб ця зустріч відбулася найближчим часом", – додав Зеленський.

Зазначимо, що на 7-8 серпня заплановано візит президента України до Туреччини. При цьому Володимир Зеленський попередив турецьку сторону, що в разі подальшого загострення ситуації на Донбасі повинен буде перервати візит до Туреччини і повернутися в Україну.

"Що стосується тих подій, які вчора відбулися. Я зараз повинен летіти в Туреччину, ми зараз терміново вилітаємо (однак — ред.) якщо щось у нас станеться, то мені доведеться повернутися. Турецька сторона про це знає і (до цього) з розумінням відноситься президент Туреччини Ердоган", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, відносини Зеленського та Богдана вийшли на новий рівень.

Як повідомляв Знай.uа у "Слузі народу" Зеленського назрів бунт через недоторканність.

Знай.uа писав, батько загиблого морпеха емоційно звернувся до Зеленського.