Стало відомо, що президентську фракцію "Слуга народу", яка отримає у Верховній Раді понад 250 мандатів, поділять на 15 груп. Кожну з них очолить заступник глави фракції. Про це повідомила керівник прес-офісу партії Євгенія Кравчук на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До того ж, вона повідомила, що склади груп визначать за допомогою жеребкування.

"Ми формуємо групи у фракції, щоб ефективно координувати її роботу, налагодити внутрішню комунікацію. А ще завдяки цьому ми зможемо більш злагоджено та швидко напрацьовувати позицію із загальнополітичних питань, організовувати регіональні поїздки наших депутатів, обраних за списком, забезпечувати роботу членів фракції та, звичайно ж, навчання (ми ж обіцяли, що цей процес не буде зупиняється)", - розповіла Кравчук.

Також Євгенія зазначила, що керівники цих груп не будуть керувати, вони будуть координувати роботу.

Нагадаємо, що Разумков зазначив, що було б коректно, щоб не "Слуга народу", а опозиція між собою визначилася.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов зазначив, що переважна більшість народних депутатів від "Слуги народу" відвідував всі лекції в Трускавці, але були і такі, які замість навчання відпочивали і ходили в SPA.

Також портал Знай.ua писав, що у "Слуги народу" Зеленського назрів бунт через недоторканість.