Екс-посол Сполучених Штатів Америки в Україні та аналітик дослідницького центру "Атлантична Рада" Джон Гербст заявив, що в телефонних переговорах президентів України і Росії Володимира Зеленського та Володимира Путіна не бачить великої проблеми.

Про це Джон Гербст розповів, відповідаючи на питання, як він оцінює те, що президент України Зеленський вже двічі розмовляв телефоном з Путіним, незважаючи на застереження західних дипломатів та експертів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський провів розмову з Путіним
Зеленський провів розмову з Путіним

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я не знаю, хто із західних дипломатів або експертів рекомендував Зеленському не поспішати з комунікацією з Путіним і чому. Я б сказав, що така порада не є безпідставним. Але такий спосіб – не єдиний розумний шлях підняти цю проблему. Я думаю, що немає проблеми в дзвінку Зеленського до Путіна, питання в тому, що Зеленський говорить. Зеленський очевидно знаходиться в кращій позиції для вирішення питань з Путіним, ніж Порошенко. Зеленський на 20 років молодше. Він не радянська людина, він формувався як особистість не в радянський час", - сказав Джон Гербст.

Також колишній дипломат прокоментував звернення Зеленського до лідерів Франції та Німеччини Макрона та Меркель якомога швидше зібратися у форматі "Нормандської четвірки".

Нагадаємо, Зеленський публічно розніс Путіна: "Росія буде змушена...".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський подзвонив Путіну: українська версія vs російська казка.

Знай.uа писав, Зеленський анонсував закон для кримських татар: Порошенко не спромігся за 5 років.