Скандальна нардеп Верховної Ради 8 скликання Надія Савченко приголомшила українців незвичайною фотосесією на березі Балтійського моря. Фотографії з відпочинку вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

На знімках ексдепутат позує в довгій смарагдовій сукні з глибоким розрізом до стегна. В кадрі Савченко ходить босоніж по набережній.

"Балтійське море влітку нагадує Чорне море взимку", - підписала фото вона.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Балтійське море влітку нагадує Чорне море взимку. Холодна вода наповнює силою! Н.С.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще
Geplaatst door Надія Савченко op Woensdag 7 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що в коментарях користувачі соцмережі висловили здивування через "перевтілення" Савченко: "Еротична фотосесія", "Здивувала, Надіє! Фотографії чудові!".

Нагадаємо, що на виборах за Надію Савченко свої голоси віддало всього 8 виборців.

Як повідомляв портал Знай.uа, "шанувальниці сюрреалізму і терористів" Савченко заборонили в'їжджати в "ДНР".

Також портал Знай.uа писав, що Савченко вказали на її місце.