У Кремлі почалася паніка після розмови президента РФ Володимира Путіна з Володимиром Зеленським. Російський глава держави взявся за розбір польотів серед своїх і особливо дісталося бойовикам "ДНР". Якщо нещодавно терористи сміливо заявляли, що вбили чотирьох українських героїв, то сьогодні вже кажуть, що не причетні до цього.

Путін зробив розпорядження ліквідувати бойовиків, які поставили його під удар міжнародної громадськості.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Путін
Путін

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Представництвом "ДНР" в СЦКК проведено розгляд за фактом загибелі військовослужбовців збройних формувань України, результати якого свідчать про неможливість здійснення обстрілу з позицій ДНР через невідповідність віддаленості наших позицій від місця події тактико-технічним характеристикам зазначеного українською стороною озброєння", — повідомляють представники терористів ОРДЛО.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Крім того, після розмови з президетом Зеленським Путін погодився на обмін полоненими.

Нагадаємо, Зеленський відмовився підписати спільну заяву з Вселенським патріархом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський готує реформу, що кардинально змінить життя українців.

Також портал Знай.ua писав, експрезидента схопив спецназ, корупційні ігри закінчилися.