Відомий український журналіст Ігор Лєсєв розкритикував перші рішення нової влади на чолі з Зеленським. Про це сказано у його пості в Facebook.

Так, за словами Лєсєва, ексшоумен переміг тільки тому, що українцям дуже набридла стара влада.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зеленським став першим, тому що у нас 5 років був Порошенко. Наш солодкоголосий мародер і алкоголік. Особа, яка 5 місяців тому здатна була будь-кого зробити Президентом України. Безіменний бомж з Калинівки в парі з Порошенком вигравав вибори. Це все заслуга одного Порошенка. І Зеленський – це теж заслуга і хресний син Порошенка", - пише журналіст.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, Лєсєв вважає невдалим рішення оголосити перемир'я на Донбасі.

"Ось, скажімо, Донбас. Вже озвучено, що не буде особливого статусу. Не буде амністії бойовикам. Не буде змін до Конституції. Коротше, нічого не буде, але давайте домовлятися про мир. Так, а де тут світ взагалі вимальовується? Це чистої води Придністров'я-2. Залишилося тільки натягнути сітку з лінії фронту і кожен може ипатися у своїй сторонці", - заявив журналіст.

Лєсєв додав, що ідея створення "всесвітнього російськомовного каналу з метою протидії російській пропаганді" нагадує "лікування запору за допомогою ізоляційної стрічки".

Метания Зеленского Хороший парень – это не профессия. А Зеленский хочет оставаться «хорошим президентом» для 70%...

Geplaatst door Игорь Лесев op Vrijdag 9 augustus 2019

Нагадаємо, Разумков закрив питання про заміну Полторака.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумков розповів, яка посада "світить" Портнову.

Також портал Знай.ua писав, Зеленський у Туреччині зустрівся з патріархом Варфоломієм.