Верховна Рада України змінює формат взаємодії з представниками засобів масової інформації. Тепер журналістам забороняється пересуватися кулуарами парламенту.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці у Facebook журналістка Ганна Стешенко.

"Новий підхід до комунікації з пресою в Раді. Схоже, тепер кулуари для нас закриті. Прес-поінт тепер на третьому поверсі. ЗМІ не пустили на засідання підготовчої групи нових депутатів". Ганна Стешенко

Кулуари Ради закрили для журналістів

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Журналістка підкреслила, що пізніше ЗМІ таки впустили на засідання підготовчої групи (через годину після її початку).

Варто зазначити, що раніше у представників преси був доступ до кулуарів парламенту та третього поверху будівлі Заради, де розташовувався виставковий зал, ложа преси, ложа помічників та ложа іноземних делегацій. Якщо вірити Стешенко, тепер у журналістів, які висвітлюють роботу головного законодавчого органу країни є можливість лише спостерігати за нардепами з ложі.

Верховна Рада
Верховна Рада

Нагадаємо, Зеленський відмовився підписати спільну заява з Вселенським патріархом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський готує реформу, що кардинально змінить життя українців.

Також портал Знай.ua писав, експрезидента схопив спецназ, корупційні ігри закінчилися.