Стало відомо, що колишній народний депутат Олександр Онищенко заявив, що планує повернутися в Київ і довести свою невинність. Про це повідомляє телеканал 112.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мається на увазі справа, в якій Онищенко звинувачують в організації схем з метою розкрадання природного газу. За словами Онищенка, він повністю готовий повернутися в столицю.

"Я готовий повернутися в Київ і в принципі планую повернутися в столицю. Єдине, що мені не хотілося, щоб у всій цій історії мною торгували. Я хотів приїхати і там нормально займатися, і приходити до суду, доводити свою невинність, я знаю, що я вийду з цієї ситуації, тому що справа сфабрикована, зліплено незрозуміло на чому", - заявив нардеп-утікач.

Нагадаємо, що скандальний депутат-утікач Олександр Онищенко нещодавно повернувся в Україну. Він навіть заявив, що буде балотуватися у Верховну Раду України.

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 липня, в аеропорту "Бориспіль" був затриманий імовірний учасник злочинної організації за розкрадання природного газу, видобутого в межах договорів про спільну діяльність з ВАТ "Укргазвидобування".

Також портал Знай.ua писав, що в авторитетному американському виданні The Washington Times вийшла колонка народного депутата України Олександра Онищенка.