Спливла інформація про те, з якими проблемами довелося зіткнутися колишньому президенту України Петру Порошенку після програшу на виборах.

Про це детально розповів політичний експерт Михайло Подоляк українським журналістам.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Гройсман та Петро Порошенко
Володимир Гройсман та Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, на думку експерта, п'ятий глава України перетворився в смиренного прохача. Однак, навіть в такому стані він примудряється запудрити всім мізки. Подоляк зазначає, що Порошенко як би там не було, дуже прагматична людина, яка тверезо оцінює ситуацію і вміє прораховувати всі ризики. Він усвідомлює, що найближчі місяці будуть для нього великим випробуванням.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Тіньовий розпорядник В. В. Коломойський "з насмішкою прийняв слізного прохача П. А. Порошенка. Після п'яти років принижень з боку Петра Олексійовича. Публічно він може викрикувати будь-яку ахінею, пафосно плескати і кривлятися разом зі своїм дурним оточенням, чи то бундючно вимагати. Але в кулуарах Порошенко завжди проявляє виключне розуміння ризиків. Для себе особисто. Холодно, тверезо, математично бездоганно. Швидко переходить в сухий формат: "ти — мені, я - тобі". Порошенко не сумнівається, що найближчі півроку будуть для нього вкрай важкими. Його по-справжньому проженуть колами пекла", - розповів експерт.

Нагадаємо, українцю 2 місяці вкалувати: Гройсману нарахували "бонус" за 16 днів відпустки.

Як повідомляв Знай.uа в мережі викрили головного корупціонера в ДБР: "Це як змивати фекалії фекаліями...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" зловили на брехні: як "простий вчитель" витратив на передвиборчу агітацію пів мільйона чужих грошей.