23 липня, голова партії "Громадський рух "Рідна країна" Микола Томенко зареєстрував на сайті Президента України електронну петицію про скасування бюджетного фінансування політичних партій в Україні.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вона вже набрала необхідну кількість голосів для розгляду.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Анонс прес-конференції за петиції про скасування держфінансування партій.
13 серпня о 11.00 у приміщенні агентства «УНІАН» (Хрещатик, 4) відбудеться прес-конференція за участю лідера Громадського руху «Рідна країна» Миколи Томенка щодо петиції про скасування державного фінансування політичних партій, яка набрала 25 тис. голосів.

Микола Томенко
Микола Томенко

Нагадаємо, що 23 липня Микола Томенко зареєстрував петицію на сайті Президента України про «Скасування бюджетного фінансування політичних партій в Україні». За рекордні 22 дні петиція набрала більше необхідної кількості голосів.
Довідка
За 2016-2019 роки з Державного бюджету на діяльність політичних партій виділено майже 1 мільярд 500 мільйонів гривень.
За різними підрахунками експертів за 5 років партії отримають близько 5 млрд грн. з державного бюджету.

Нагадаємо, Микола Томенко: Фінансування партій - це цинічний фарс.