У переговорах між Трампом, Зеленським і Путіним президент РФ може обійти нашого президента за допомогою блефу. Про це заявив журналіст редакції "Радіо Свобода" Юхим Фіштейн.

"У Путіна є козирі. Але всі вони биті. Він блефує, а Захід робить вигляд, що боїться. Принаймні, більшість. У Путіна дуже слабка внутрішньополітична позиція", - зазначив він.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фіштейн також заявив, що у переговорах багато факторів залежать від "гри" Зеленського.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Я вважаю, що тут багато що залежить від українського президента. Якщо поставить свою гру так, що Трампу буде абсолютно ясно те, що вигідно Україні, вигідно і йому, Трампу, вигідно США. Це непроста справа, але це необхідно зробити. Все інше - не влучає у ціль. Трамп грає тільки за такими правилами гри, де він може отримати для Америки вигоду. Це поки можливо. Це не гарантовано. Але проблема в тому, що Зеленський ще не визначився зі своїм напрямком" , - додав він.

Нагадаємо, Зеленський подарував "сюрприз" маленьким українцям, все в одній заявці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко після скандалу з Богданом знайшов у собі талант гумориста.

Також портал Знай.ua писав, у Зеленського пояснили слова Богдана про непотрібних журналістів.