Мер Києва Віталій Кличко буде відправлений у відставку вже в середу, 14 серпня. Про це повідомляється в telegram-каналі Klymenko Time.

"Поки ж ми спостерігаємо його досить скромну інформкампанію. Наприклад, розгін ось таких постів в Telegram-каналах, де Кличко лякає своїх недругів адвокатом Трампа і своїми нібито високими рейтингами. А киянам розповідає страшилки про "забудовників Зеленського" , - пише журналіст.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, Клименко зазначив, що замовні статті не допоможуть Кличку втриматися на посаді.

"Був би хорошим "градоначальником" - зараз на його підтримку виступила б ключова сила - кияни. Але все, на що може розраховувати Кличко - його партнери-забудовники. Які в крайньому випадку просто зроблять ставку на іншу "конячку". Так буває, коли не подивився у завтрашній день і перетворив ввірену тобі столицю на бізнес-проект", - підсумував журналіст.

Нагадаємо, Зеленський подарував "сюрприз" маленьким українцям, все в одній заявці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко після скандалу з Богданом знайшов у собі талант гумориста.

Також портал Знай.ua писав, у Зеленського пояснили слова Богдана про непотрібних журналістів.