Не так давно в Україні відбулися позачергові парламентські вибори, які надали українцям можливість ґрунтовно оновити склад Верховної Ради. Нищівну перемогу в цьому забігу здобула президентська партія "Слуга народу", яка провела в Раду безліч нових осіб, більшість з яких не заплямовані політикою. Багатьох виборців засмутив факт недосвідченості майбутніх депутатів і недарма. Адже, одна справа - не знати законів і принципів політичної діяльності, а зовсім інша - правил української мови.

парламентські вибори
парламентські вибори

Перлами в стилі мера Києва Кличка відзначилися на сторінці переможця 89 округу в Івано-Франківській області представника партії "Слуга народу" Володимира Тимофийчука. Товариш вирішив подякувати своїм виборцям за те, що вони віддали свій голос за нього і пообіцяти їм гарне життя, але щось пішло не так і автор посту продемонстрував неосвіченість від імені народного обранця.

Володимир Тимофійчук

Ось що написали від імені депутата у зверненні:

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Друзі, дякую що підтримали мене на виборах да верховної ради. Може я щось постараюся зробити в нашому районі як депутат. Якщо будуть якісь петання до мене дзвоніть мині на мій номер - ваш Володимир Тимофійчук"

Примітно, що пост був опублікований ще 12 серпня і українці всіляко обсміяли автора поста, але ніяких виправлень помилок не було. Очевидно, Тимофійчук отримав чимало дзвінків від захоплених виборців.

Друзі, дякую що підтримали мене на виборах да верховної ради. Може я щось постараюся зробити в нашому районі як депутат....

Geplaatst door СЛУГА Народу - Снятин op Maandag 12 augustus 2019

А в коментарях вибухнув просто шквал різних емоцій:

"Не соромтеся, читайте, займайтеся самоосвітою. Хоча ні! Повертайтеся в школу", "Вітаю всіх з обранням цього розумово обмеженого рагуля! Питань немає, все чітко!", "Яка розумниця! Захоплена! Особливо гарні коменти самого винуватця торжества", "Скурив буквар за школою ще в 1 класі", "Курси мови в Трускавці не пройшов?", "В Трускавці лекції сам Азаров читав", "Скоро перше вересня, пора до школи", "Чувак прославив себе, свій Снятин, свою партію і свою вчительку початкових класів на всю країну. Цікаво, хто тепер у Снятині зізнається, що за цю зірку голосував", "Визнайте нарешті, що це - тролінг! Ну не може ця жесть (і сам пост, і відповіді на коменти) бути правдою..."

Зазначимо, що союственник сторінки відповідав в коментарях і багато українці зійшлися на тому, що це може бути стьоб, так як не може депутат так відповідати.

Нагадаємо, Зеленський виконав свою головну передвиборчу обіцянку, на яку Порошенку забракло духу

Як повідомляв портал Знай.ua, У Зеленського зробили гучну заяву щодо Донбасу: перемир'я досягнуто

Також Знай.ua писав, "Квартал 95" присвятив концерт сірому кардиналу Богдану