В мережі не припиняють обговорювати скандальний відеоролик, на якому син експрезидента Петра Порошенка відповідає на питання журналастів і при цьому вперто розмовляє російською.

До об'єктиву камери молодший нащадок Порошенка Михайло під час пікету під будівлею Державного бюро розслідування, куди прибув колишній глава держави для допиту.

На ролику – молодший син Петра Порошенка Михайло, який брав участь у пікеті.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопця, який російською мовою пояснює, чому прийшов на пікет, запитують: "Скажіть, а батько не лає вас за те, що розмовляєте російською?".

"Звичайно, ідеально було б говорити українською…але так, я спілкуюсь російською", – відповідає Порошенко-молодший російською мовою.

Михайло Порошенко російською наголошує, що українська – ближча його серцю, ніж російська, проте він все ж віддає перевагу саме російською, якою, як стверджує хлопець, спілкується більшість із його оточення.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі не забарились із коментарями та гостро розкритикували сина Порошенка.

"Добре, що українці – мудра нація і розпізнали під*раса за 5 р".

"Чи міг такого сина виховати щирий патріот України? Чи такого сина могла виховати тiльки хитра, підступна барига, яка одягла вишиванку заради того, щоб пограбувати вас?".

"Ось вам пєтіна і віра, і мова!".

"Брехло Олексійович вирішив, що для дітей "справжніх патріотів" укрмова нафіг не потрібна, в пріоритеті – раша і інгліш. А ви, 8%, ідіть за нього плакатами махати".

"Діти "націоналіста" не змогли осилити вивчення "рідної" мови… Ото "націоналіст" прищепив любов до рідної мови, землі…".

"Ну ось, петруха, всьо пропало, нас вичіслєлі! Ось тобі й маєш, мова-віра – камсамол, тобто томос".

"Який тато, такий і синок".

"Порохоботи, може, вам і цього замало? Коли ви, нарешті, прозрієте і зрозумієте, що ваш "ідол" до патріотизму жодного стосунку не мав і не має? І припиніть виправдовуватись, скиглити в коментарях, вмикайте здоровий глузд і логіку…Україна – понад усе!".

Син Порошенка не знає мови.

По плодах ви дерево впізнаєте (Ісус Христос). Чи міг такого сина виховати щирий патріот України? Чи такого сина могла виховати тiльки хитра, підступна барига, яка одягла вишиванку заради того, щоб пограбувати вас?

Geplaatst door Українські націонал-патріоти op Maandag 12 augustus 2019

Нагадаємо, Зеленський призначив Богдана на нову посаду. Що робитиме права рука президента?

Як повідомляв портал Знай.ua, Роман Безсмертний, який представляв Україну в тристоронній контактній групі в Мінську, пояснив причини свого звільнення.

Також Знай.ua писав про те, що У Зеленського зробили гучну заяву щодо Донбасу: перемир'я досягнуто