Відомий американський мільярдер, екс-радник мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані (в даний момент адвокат Дональда Трампа - ред.) Сем Кіслін прибув в Україну.

Про це стало відомо завдяки повідомленню українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти повідомляють, що його візит пов'язаний з розслідуванням корупційних справ екс-президента України Петра Порошенка.

Сем Кіслін

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто нагадати, що в березні цього року Сем Кіслін публічно звинуватив на той момент чинного українського президента в геноциді українського народу і передбачив втрату влади Петром Порошенком. Також Кіслін розкрив факти корупції з купівлі вугілля з Філадельфії, в результаті якої в Україну було завезено вугілля з ПАР і Росії за завищеними цінами.

Нагадаємо, "У завтрашній день не всі можуть дивитися": Кличка відправлять у відставку через лічені години.

Як повідомляв Знай.uа у Росії розповіли, як Зеленський зможе перемогти Путіна: "У нього є козирі, але всі вони биті".

Знай.uа писав, у Росії стався ядерний вибух: небо залило помаранчевим кольором, термінова заява.