В Одесі на концерті "Квартал 95" друзі та екс-колеги президента України Володимира Зеленського висміяли не тільки стосунки глави Офісу президента Андрія Богдана, але і показав інші мініатюри з їдкими пародіями на главу держави.

Про це стало відомо завдяки опублікованим "Радіо Свобода" відео в мережі Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що концерт почався з жарту про Одесу, де й проходив захід. Варто зазначити, що запис виступу "Кварталу 95" транслюватимуть по телебаченню в День незалежності України, 24 серпня.

"...На Балі злітав, кажуть там добре", - сказав Євген Кошовий в ролі Кличка.

"Хлопці, які Мальдіви, які Балі. Ви ж заможні люди, можете собі і Одесу дозволити", - жартує у відповідь Юрій Великий в образі президента Зеленського.

Крім того, в ході однієї з мініатюр гумористи пожартували, що "нинішній президент не по дівчатам", а "по митникам, поліції..."

Нагадаємо, Зеленський позбувся бізнесу: хто отримає "Квартал 95" і "Лігу сміху" у свої руки.

Як повідомляв Знай.uа донька Кошового стала фіналісткою Нацвідбору на Євробачення-2019: тата переповнює гордість.

Знай.uа писав, казино, проституція, марихуана: Знай з'ясував, що нова Рада легалізує в першу чергу.