Клієнтка Приватбанку звернулася до співробітників установи щоб ті допомогли їй закрити карту. Банк відповів жінці відмовою, а незабаром почав вимагати і відсотки, про які клієнтка навіть і не підозрювала. Звичайно, обуренню не було меж, і вона розповіла про все журналістам.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомила потерпіла, два роки тому вона вирішила придбати картку для кредиту з метою її одноразового використання. Минуло кілька місяців, і жінка вирішила закрити карту. На той момент ніяких боргів у жінки не було.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прийшовши у відділення банку, клієнтка довго чекала обслуговуючий персонал, а пізніше їй повідомили, що співробітники компанії не можуть прийняти рішення в даний момент, доведеться почекати кілька днів, перш ніж остаточно стане відомий результат справи.

ПриватБанк
ПриватБанк

Жінка була обурена, адже необхідно було просто закрити карту, звичайна банківська операція, яка не вимагає додаткових рішень. Клієнтка послухалася поради співробітників банку, але не дочекалася відповідного рішення. З моменту звернення в банк з проханням закрити кредитну картку пройшов рік. Жодних нових повідомлень від співробітників організації жінка так і не отримала, тому вона вирішила знову почати використовувати дану карту.

У результаті виявилося, що вона перевищила ліміт за кредитом, який було відкрито на банківському рахунку, без її відома. Підсумком всього, що відбувається почав розмову з однією зі співробітниць "Приватбанку", яка у хамській формі заявила про борг, який негайно повинна сплатити клієнтка.

Нагадаємо, колекторів можете посилати подалі: українцям дозволили не платити "бандюкам".

Як повідомляв Знай.uа старі "смотрящі" для нової влади: Дубинський розкрив схеми розкрадання держбанків.

Знай.uа писав, Борис Ложкін знає, як стати багатим у бідній країні: майстер-клас від медійного олігарха.