Біньямін Нетаньяху, прем'єр-міністр Ізраїлю, прибуде в Київ на переговори з президентом України Володимиром.

Як повідомила прес-служба президента України, Володимир Зеленський проведе переговори з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху 19 серпня.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Крім офіційних переговорів, Володимир Зеленський та Біньямін Нетаньяху спільно вшанують пам'ять жертв трагедії в Бабиному Яру. На цьому місці під час Другої світової німецькі окупанти розстріляли за різними підрахунками від 70 до 200 тисяч чоловік.

До слова, за останні 20 років прем'єр-міністр Ізраїлю прилетить в Україну в перший раз. Його попередній візит був в березні 1999 року.

Варто зазначити, що Нетаньяху - давній і близький друг агресора Путіна. Прем'єр-міністр Ізраїлю відкрито симпатизує главі Кремля і постійно зустрічається з ним.

Раніше на "Будинку Жаботинського", який є однією з найвідоміших будівель Тель-Авіва, з'явився величезний банер висотою з десять поверхів, на якому були зображені Біньямін Нетаньяху і російський президент Володимир Путін.

Фотографія супроводжувалася прізвищем ізраїльського прем'єр-міністра і написом "інша ліга".

Ідею партії "Лікуд" і Нетаньяху використовувати у передвиборчій боротьбі образ російського президента жорстко розкритикували і нагадали про російську агресію в Україні і порушеннях прав людини в Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Ізраїлю, прибуде в Київ 18 серпня – вперше за 20 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, прем'єр Ізраїлю готовий допомогти - "Раз ти просиш...".

Також Знай.ua писав, Україна отримала потужну підтримку двох ядерних країн.