У середу, 14 серпня, Генеральна прокуратура України нагрянула в будинок заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і ВПЛ України Юрія Гримчака з метою його затримання. Про це пише дружину чиновника на своїй сторінці в Facebook.

"До відома суспільства держави Україна. Зараз проходить затримання мого чоловіка Гримчака Юрія Миколайовича генеральною прокуратурою України. У нас в будинку проходить обшук. Прямо зараз просимо сусідів про допомогу", – пише Юлія Гримчак.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До відома суспільства Держави Україна. Зараз проходить затримка мого чоловіка Гримчака Юрія Миколайовича генеральною прокуратурою України. У нас в домі проходить обшук. Саме зараз просимо сусідів про допомогу.

Geplaatst door Гримчак Юлія op Woensdag 14 augustus 2019

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пізніше стало відомо, що Детективи Національного антикорупційного бюро спільно з представниками управління спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури і Служби безпеки України затримали Гримчака на хабарі у 480 тисяч доларів.

"Зазначені особи нібито за здійснення ними впливу на ухвалення рішень особами, уповноваженими на виконання функцій держави, вимагали від представника юридичної особи неправомірну вигоду в загальному розмірі 1100000 дол. США. При одержанні частини коштів в розмірі 480 000 доларів США. вони були затримані "на гарячому", - йдеться у повідомленні.

14 серпня детективи #НАБУ спільно з представниками Управління спеціальних розслідувань #ГПУ та #СБУ, за процесуального...

Geplaatst door НАБУ op Woensdag 14 augustus 2019

Нагадаємо, секретарка Зеленського вляпалася у скандал з "русским миром".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лєсєв показав Зеленському дещо страшніше за будь-яку чуму.

Також Знай.uа писав про те, Зеленський звільнив заступника секретаря РНБО.