Український дипломат Роман Безсмертний, якого звільнили від роботи в Тристоронній контактній групі щодо Донбасу, розповів про свою єдину зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це він заявив у інтерв'ю ВВС Україна. За його словами, ця зустріч відбулася після засідання контактної групи у Мінську.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми обговорили поточні питання, питання стратегії, тактики. Мова йшла про конкретні завдання і все, що ми обговорювали під час першої зустрічі, було досягнуто. І там, де треба було стримати, і за тими позиціями, де треба було просунутися, — ми це зробили, - сказав Безсмертний.

Роман Безсмертний
Роман Безсмертний

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

13 серпня Зеленський звільнив Романа Безсмертного з посади представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі. Сам Безсмертний вважає свою публічну позицію головною причиною звільнення. В офісі президента у відповідь на запит про звільнення Безсмертного заявили, що зараз формують найбільш ефективну команду під керівництвом Леоніда Кучми.

Володимир Зеленський та Леонід Кучма
Володимир Зеленський та Леонід Кучма

Безсмертний вважає, що після обстрілу, жертвами якого 6 серпня в Павлополі стали четверо українських військових, Україна мала вийти з Мінського процесу до того моменту, поки не були б знайдені та покарані особи, що здійснили обстріл.

Нагадаємо, "Пограється, як кіт із мишею, а потім покарає": Безсмертний розказав, що Путін зробить із Зеленським.

Як повідомляв Знай.uа, у Зеленського придумали покарання для "подвійних чеків", втомилися терпіти податкове свавілля: названо умови.

Також Знай.uа писав, немає ніде в світі: Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.