Під час затримання за підозрою в шахрайському заволодінні $1,1 млн заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрій Гримчак був озброєний пістолетом.

Цю інформацію повідомила журналістам дружина затриманого Юлія:

"При затриманні у чоловіка був пістолет". розповіла дружина Гримчака

Юрій Гримчак
Юрій Гримчак

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Юлія зазначила, що заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій постійно носив при собі пістолет.

Правоохоронці повідомили, що в будинку у сім'ї Гримчака знайшли 5 куль. Дружина заявила, що вони залишилися з часів Майдану".

Юрій Гримчак
Юрій Гримчак

Нагадаємо, що в середу, 14 серпня, Генеральна прокуратура України нагрянула в будинок заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій, ВПЛ України Юрія Гримчака з метою його затримання. Про це відразу повідомила дружина чиновника на своїй сторінці в Facebook.

Стало відомо, що затримані Юрій Гримчак та його довірена особа Ігор Овдієнко за хабарі впливали на суддів Верховного суду, а також на чиновників Мінкульту і КМДА.

Як повідомляв портал Знай.uа, ГПУ викликала на допит зятя Кучми Пінчука

Також Знай.uа писав, заступник міністра Юрій Гримчак вимагає мільйон доларів? НАБУ заявив про рекордний хабар.