Проект команди президента України Володимира Зеленського LIFT відкрив ряд вакансій на посади голів районних адміністрацій. Про це сказано на каналі проекту в Telegram.

"Ми вже провели величезну роботу для пошуків крутих спеціалістів у Херсонській області. Але країна сама себе не побудує, і ми знову починаємо відкритий конкурс на посади голів РДА! Шукаємо розумних і цілеспрямованих керівників на посади голів районних державних адміністрацій в Київській, Львівській, Луганській, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях", - йдеться в повідомленні.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Для того, щоб потрапити на посаду потрібно відповідати ряду критеріїв, зазначених на сайт. Абсолютно будь-який українець може заповнити анкету і спробувати свої шанси.

Нагадаємо, Порошенку замість проблем від ДБР піднесли "сюрприз".

Як повідомляв портал Знай.uа, після візиту Зеленського полетіли голови.

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський жорстко притиснув Луценка до стінки, діватися нікуди.