Керівник Державної митної служби Максим Нефьодов закликав українців писати йому особисто, якщо у них вимагали хабар на кордоні.

Відповідне прохання Нефьодов опублікував на своїй сторінці в Facebook.

Максим Нефьодов
Максим Нефьодов

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Він назвав кілька ситуацій, про які б хотів отримувати "дзвіночки". Нефьодов попросив написати йому повідомлення, якщо на митницях співробітники вимагають гроші, якщо хто-небудь поширює інформацію, що головний митник вимагає хабар і якщо людина прямо говорить про особисті домовленості за нелегальне розмитнення товарів.

Крім того, головний митник звернувся до всіх працівників сфери. Він заявив, що дізнається про всі схеми і припинить це.

НВ вважає, що я дуже впливова людина. Скористаюсь цим, аби вплинути на вас і розповсюдити меседж: - якщо у вас митниця...

Geplaatst door Max Nefyodov op Donderdag 15 augustus 2019

Нагадаємо, що новий глава митниці Нефьодов озвучив долю "євроблях", тисячі українців завмерли в очікуванні: "Точно не повинно бути..."

Як повідомляв Знай.uа, мільйонам українців категорично заборонять сідати за кермо: що чекає водіїв.

Також Знай.uа писав, як вийти на пенсію вчасно і не втратити жодної заробленої копійки.